Een professionele staf - onder leiding van Ria Ronde - verzorgt diner of lunch geheel in lijn met uw wensen en voorkeuren. Vooraf vindt immer overleg plaats betreffende: aard van de keuken (Frans, Italiaans, Hollands, Oosters, Internationaal, vegetarisch, etc.), aantal gangen, wijnen en andere dranken, tafelschikking, menukaart, etc. La Cuisine Ronde neemt u alles uit handen: u kunt zich volledig concentreren op het gastvrouw dan wel gastheer zijn.
Het diner of de lunch vindt plaats in een stijlvolle eetkamer: de 'antichambre', op de bel-etage, met uitzicht op de oudste gracht van Amsterdam. Wanneer er meer dan 12 gasten aanzitten, wordt ook de grote eetkamer in het midden van het huis erbij betrokken: de 'chambre'. U zit aan rijk gedecoreerde tafels met zilveren bestek, kristallen glaswerk, veel kaarsen en mooie bloemen. De ruimtes zijn exclusief voor u beschikbaar; er zijn geen andere gasten.
Het minimum aantal aanzittenden is in principe 10, het maximum aantal is 32. De voertaal en de menukaarten zijn in het Nederlands of in het Engels.
